Ми в ЗМІ. Студент Острозької академії став призером у всеукраїнському конкурсі есе про відбудову України

Публікація у виданні «День» про конкурс, організований ГО «Стратегічна візія».

Студент Навчально-наукового інституту міжнародних відносин та національної безпеки Національного університету «Острозька академія», донеччанин Леонід Ленко став призером у всеукраїнському конкурсі есе про відбудову України. Робота Леоніда була визнана однією з кращих серед 63 текстів, надісланих учасниками.

Конкурс есе та аналітичних статей «Відбудова країни: виклики, можливості та завдання» проводила громадська організація «Стратегічна візія». Його метою було висвітлити головні, на думку молодих фахівців, напрямки та шляхи відбудови України після війни у різних галузях: від економіки до ментального здоров’я.

Запрошення долучитися до конкурсу отримали близько 100 провідних університетів України. Серед 63 учасників організатори обрали 6 робіт, у яких молоді інтелектуали запропонували найґрунтовніші ідеї щодо відбудови. Крім того, ще 4 роботи відзначили партнери конкурсу міжнародний холдинг TECHIIA, екотехнологічна компанія «Гранік» та видання «Гетьман».

Роботи учасників можна переглянути за покликанням: https://konkurs.sv.org.ua

«Українська молодь і зокрема студентство, які сьогодні залучені до захисту країни, волонтерства, інформаційного та економічного «фронтів», мають брати участь і у визначенні того, якою буде післявоєнна відбудова та загалом майбутня розбудова України. Цей конкурс буде лише початком великої роботи – учасників цього конкурсу та майбутніх наших проектів ми плануємо долучати до системної діяльності з відбудови країни: як експертів, координаторів і практиків», – зазначає голова ГО «Стратегічна візія» Максим Савченко.


«Стратегічна візія» — організація, яка сприяє економічній, інфраструктурній та ментальній відбудові України

Підтримати