Партнером конкурсу есе про відбудову України стала компанія «Гранік»

До партнерів студентського конкурсу есе та аналітичних статей «Відбудова країни: виклики, можливості та завдання» долучилася Екотехнологічна компанія «Гранік». Серед робіт учасників вона обере свого призера, який отримає «Спеціальну нагороду від «Гранік» та цінний приз.

«Гранік» у своїй роботі завжди реалізовує тільки передові підходи. І зараз ми, як бізнес бачимо потребу в інноваціях на рівні країни. Війна показала проблемні точки, які ми можемо виправити на етапі відбудови. Тож навіть поки тривають бої ми маємо шукати найкращі ідеї на прийдешню відбудову. І ми впевнені, що саме студенти можуть запропонувати цінні та важливі ідеї, – зазначив засновник компанії «Гранік» Геннадій Дубов. 

Запрошення до участі у конкурсі отримали близько 100 ВНЗ України. Свої есе та аналітичні статті на конкурс направили 63 студенти провідних ВНЗ країни, серед яких Київського політехнічного інституту ім. І. Сікорського, Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого, Національного авіаційного університету, Національного університету «Острозька академія», Київського національного університету ім. Т. Шевченка.

Нагадаємо, конкурс «Відбудова країни: виклики, можливості та завдання» також підтримує міжнародний холдинг TECHIIA.

Організатори конкурсу — ГО «Стратегічна візія» — запрошують й інших представників соціально відповідального українського бізнесу до підтримки молодих інтелектуалів.


«Стратегічна візія» — організація, яка сприяє економічній, інфраструктурній та ментальній відбудові України

Підтримати