Проєкт USAID здійснюватиме закупівлі для Фонду енергетичної підтримки України

Проєкт USAID здійснюватиме закупівлі для Фонду енергетичної підтримки України

Про це повідомила пресслужба Міністерства енергетики України у Facebook.

Міністерство енергетики України, Energy Community та USAID Проєкт енергетичної безпеки підписали Меморандум про взаєморозуміння, визначивши Проєкт USAID незалежною закупівельною агенцією для Фонду енергетичної підтримки України.

Співпраця в рамках меморандуму має на меті забезпечити швидкі закупівлі обладнання для оперативного відновлення енергопостачання з метою стабільного проходження опалювального сезону, а також матеріалів та устаткування для ремонтів критичної інфраструктури, необхідних у середньостроковій та довгостроковій перспективі.

Наші спільні зусилля з Секретаріатом Енергетичного Співтовариства та Проєктом USAID з енергетичної безпеки щодо прозорого розподілу коштів Фонду енергетичної підтримки України сприятимуть оперативному постачанню якісного обладнання для відновлення пошкодженої критичної інфраструктури.

Підтримка наших партнерів буде одним із ключових факторів забезпечення сталого проходження опалювального сезону в умовах російської військової агресії, коли наші енергетичні об’єкти піддаються обстрілам, зазнають масових руйнувань мереж та енергетичного обладнання, – наголосив Ярослав Демченков.


«Стратегічна візія» — організація, яка сприяє економічній, інфраструктурній та ментальній відбудові України

Підтримати